Saturday, 05.18.2024, 11:32 PM
Main
Registration
Login
Comuna Baia , Suceava
Welcome Guest | RSS
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
INFORMATII » STIRI » Violuri » Violatorii bătrânei din Baia, arestaţi (Violatorii bătrânei din Baia, arestaţi)
Violatorii bătrânei din Baia, arestaţi
ManNightDate: Saturday, 01.09.2010, 8:47 PM | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 73
Reputation: 20
Status: Offline
2008-ianuarie

Cei doi tineri care au violat şi tâlhărit, în noaptea de 14/15 ianuarie a.c., o bătrână din comuna Baia au fost prinşi de poliţişti în urmă cu două zile şi încarceraţi în arestul Poliţiei.

Cei doi sunt consăteni de-ai victimei, iar bunurile pe care le-au luat după viol din casa bătrânei au fost găsite la domiciliile lor.

În faţa oamenilor legii, suspecţii, Bogdan Marin, în vârstă de 17 ani, şi Constantin Golian, de 21 de ani, şi-au recunoscut faptele, ieri după-amiază urmând a fi duşi în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Cei doi riscă să-şi petreacă următorii 15 ani în spatele gratiilor, fiind puşi sub acuzare pentru infracţiunile de violare de domiciliu, viol şi tâlhărie.

Marin şi Golian le-au povestit anchetatorilor cum în noaptea cu pricina, după ce-au dat peste cap mai multe pahare de rachiu la un birt din zonă, s-au gândit să-i facă o „vizită” Floarei S., în vârstă de 68 de ani, ştiind că bătrâna locuieşte singură.


Le-a povestit îngrozită poliţiştilor tot coşmarul prin care a trecut

Tinerii au mărturisit cum au sărit gardul şi au intrat în casa sexagenarei în toiul nopţii, pe geam.

Victima a auzit zgomote şi s-a trezit, dar nu a mai apucat să strige după ajutor, atacatorii trântind-o pe pat şi ameninţând-o cu moartea în caz că nu se împotriveşte. Apoi, pe rând, au obligat-o să întreţină raporturi sexuale.

După ce şi-au satisfăcut poftele bolnave, violatorii au părăsit casa, nu înainte însă de a-i lua victimei un DVD şi un telefon mobil.

Spre dimineaţă, Floarea S. s-a dus la Poliţie şi a povestit îngrozită tot coşmarul prin care trecuse, la Baia fiind trimisă o echipă de judiciarişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În cele din urmă, poliţiştii au reuşit să dea de urma violatorilor, găsind în locuinţele acestora şi bunurile furate din casa bătrânei.

Marin şi Golian au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, ieri după-amiază urmând a fi duşi la arestare la Judecătoria Fălticeni.

 
INFORMATII » STIRI » Violuri » Violatorii bătrânei din Baia, arestaţi (Violatorii bătrânei din Baia, arestaţi)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


| Copyright MyCorp © 2024 | Free website builderuCoz |