Saturday, 05.18.2024, 11:03 PM
Main
Registration
Login
Comuna Baia , Suceava
Welcome Guest | RSS
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
INFORMATII » Baia » COMUNA » INFO (INFO)
INFO
ManNightDate: Sunday, 10.04.2009, 2:45 PM | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 73
Reputation: 20
Status: Offline
Prezentele norme sunt valabile pentru întreaga conferinţă. Secţiuni separate şi forumuri a conferintei pot avea propriile lor norme care precizează normele de conduită în ele. Cu toate acestea, normele actuale sunt obligatorii, în orice caz.

Regulile sunt introduse pentru a crea o atmosferă confortabilă şi constructiv de comunicare. În cazul în forma stabilită de comunicare nu se potrivi cu tine, apoi se abţină de la participarea la această conferinţă.

I. Înregistrarea de utilizatori.
Prin înregistrarea în forum sunteti de acord cu normele actuale.
Pentru a înregistra într-un forum un utilizator trebuie să furnizeze o activ de e-mail. Vă garantăm confidenţialitatea informaţiilor furnizate.
Alegerea unui nume de utilizator (un nickname) este dreptul tau exclusiv. Administrarea rezervă dreptul de a lua măsuri pentru oprirea o utilizare pseudonim, în cazul în care utilizarea acesteia încalcă acceptate, în general, standarde morale şi etice şi este insultător pentru alţi utilizatori forum. Înregistrarea de pseudonime, asemănătoare celor existente, astfel încât acestea să poată induce în eroare utilizatorii forum de altă parte, este interzisă.
Înregistrarea repetată a unui utilizator, indiferent de lui / ei are ca scop, este interzisă. Această încălcare este considerat a fi extrem de grave şi duce la blocarea tuturor conturilor.
Dacă nu se afişează activitate în forum pentru o lungă perioadă de timp, ai cont ar putea fi eliminate.

II. Reguli de conduită în forum.
Comunicare în forum se bazează pe principiile moralităţii general acceptate şi Netiquette.
Utilizarea jur şi cuvinte abuziv este strict interzisă, indiferent în ce formă şi cărora le sunt adresate. Se referă la înlocuirea de scrisori, de personaje, de asemenea.
Orice formă de publicitate, inclusiv proiecte de Internet (cu excepţia cazurilor de aprobare preliminare cu administraţiei), este puternic interzisă.
Dvs. de semnătură în forum nu poate fi mai mult de două rânduri. Acesta trebuie să îndeplinească aceleaşi cerinţe ca şi forum posts.

III. Mesaj de publicare.
Sub rezerva Thread trebuie să fie informativ şi reflectă miezul problemei la maximum.
Înainte de a crea un thread nou, asiguraţi-vă că aţi creat-o în forumul de zona buna subiect şi că această chestiune nu a fost discutat înainte.
Crearea de fire identice în diferite secţiuni şi postarea de mesaje similare din fire de diferite este interzisă.
Încercaţi să nu fac greşeli gramaticale în mesajele dumneavoastră, ea va da o impresie negativa despre tine.

IV. Relaţia dintre utilizatori şi de administrare.
Administraţia urmări bunul simţ şi norme interne de Management Forum, în acţiunile lor.
Discuţie administratorilor administraţiei forum (şi) Moderatori "acţiuni este puternic interzisă în orice forumuri si fire, cu excepţia forum special, destinat pentru discutarea tuturor aspectelor legate de locul de muncă forum întreg.

Administrarea rezervă dreptul de a schimba regulile cu alte notificări de utilizatori de forum. Toate modificările forum şi actualizări sunt efectuate cu luarea în considerare a opiniilor utilizatorilor şi interese.

smile smile smile biggrin tongue cool

 
ManNightDate: Wednesday, 10.12.2011, 10:55 PM | Message # 2
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 73
Reputation: 20
Status: Offline
Date geografice

Baia este o comună din judeţul Suceava, regiunea Nord-Est, România. Centrul comunei se află la 47.418317 - latitudine nordică şi 26.219004 - longitudine estică. În componenţa comunei se află următoarele sate: Baia - reşedinţa comunei, Bogata.

Date demografice

Conform estimărilor(1), la 1 ianuarie 2009 populaţia stabilă a comunei Baia constituia 7188 persoane, 27.80% dintre acestea fiind sub 18 ani. Densitatea populaţiei în limitele comunei este de 159.1 locuitori/km2.

La recensământul din anul 2002(2), populaţia comunei alcătuia 6793 locuitori, 51.27% bărbaţi şi 48.73% femei. Persoanele sub 15 ani alcătuiau 26.35% pe când persoanele peste 59 de ani alcătuiau 17.56% din populaţia totală. În 2002 densitatea populaţiei la nivelul comunei era de 150.3 locuitori/km2.

Mai jos se prezintă structura populaţiei pe sexe şi vârstă, după limba maternă, precum şi după etnie şi confesiune în comună conform recensământului din 2002.
 
INFORMATII » Baia » COMUNA » INFO (INFO)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


| Copyright MyCorp © 2024 | Free website builderuCoz |